prosjektmedarbeider i NORDKALOTTHUSET

-kultur-næring-reiseliv-historie-infrastruktur-innovasjon-

Storfjord kommune har igangsatt utredning av prosjekt Nordkalotthuset som tenkes å skje ved at det bygges en representativ og tidsriktig bygning på Skibotn.

Nordkalotthuset i Storfjord skal være et nettverkshus for verdiskaping og fremtidsrettet virksomhet på Nordkalotten. Vi skal bygge på vår historie, samtidig som vi skal utvikle strategier for satsning på vår tids utfordringer her i Nordområdene.

Vi søker etter den rette personen, som kan arbeide med å utvikle innholdet i Nordkalotthuset og å finansiere prosjektet. Vi søker etter en medarbeider med høgskole / universitetsutdanning, som har utredningskompetanse, har erfaring fra internasjonalt arbeid og gode kunnskaper om Nordkalotten. Gode språkkunnskaper og samisk og finsk /kvensk språk- og kulturkompetanse er en fordel. Vi forutsetter god IKT-kompetanse.

Vi ønsker en uredd og kreativ person, med erfaringer fra prosjekt- og utredningsarbeid, som har god økonomiforståelse, kjennskap til offentlig virksomhet, offentlige og private finansieringsmuligheter og partnerskapsorganiseringer.

Du må jobbe selvstendig, og i samhandling med en styringsgruppe.

Stillinga er inntil 100 % engasjement i ett år med mulighet for forlengelse, arbeidssted er kommunehuset på Hatteng. Lønn etter avtale.

Søkere fra Sverige og Finland inviteres til å søke.

Forespørsel om engasjementet kan rettes til ordfører Hanne Braathen tlf. 98289051 eller rådmann Maar Stangeland tlf. 98289060.

Les om Storfjord kommune og se utlysningstekst på kommunens internettsider; www.storfjord.kommune.no , Zett.no og på Aetats stillingssider.

Det vil bli foretatt intervju. Kommunen kan være behjelpelig med bolig.

Søknad med oppstilling av egen CV, attesterte kopier av attester og vitnemål og to referanser oppgitt, sendes til

Storfjord kommune , tilsettingsutvalget, 9046 OTEREN.

Søknadsfrist 1. juni 2007