INVITASJON TIL ÅPENT MØTE OM UTVIKLING AV REISELIVET I STORJORD.

Storfjord kommune ser i disse dager ny optimisme når det gjelder utvikling av reiselivet.
Bl a arbeides det nå med å få opp overnattings - og serveringskapasiteten flere steder i kommunen. Det arbeides med å erverve og drifte naturbaserte marine tilbud, og det arbeides med å etablere et kommersielt, lokalt markeds- og salgsorgan for Storfjord og Lyngen. Det er stigende interesser fra eksterne operatører om å etablere seg i vårt område.

Storfjord kommune har vedtatt å bruke Troms Reiseliv som en regional samarbeidspartner også i 2006, og kommunen ser behovet for lokale turistoperatører innenfor reiselivet.
Gjennom samarbeid med nabokommuner kan det være mulig å etablere Storfjorden og Lyngen som merkevare.

Storfjord kommune setter nå fokus på hvordan vi utnytter "medvinden", og inviterer til et åpent halvdagsseminar på Kommunehuset på Hatteng tirsdag 28.3.2006 kl 0900 -1200.
Målgruppen er lokale reiselivsaktører, Troms Reiseliv, Skibotn Turistkontor, Innovasjon Norge, Statskog Troms og nabokommunene Lyngen og Kåfjord. Næringsutvalget i Storfjord vil delta.
Det legges opp til "verkstedtenkning" i fellesskap.

Invitasjonen sendes etter adresseliste, og jeg ber om at det i alle fall gis tilbakemelding til Storfjord kommune, sentralbordet, innen 24. mars 2006. Invitasjonen legges dessuten ut på kommunens nettside.
Hatteng 14.3.2006.

Maar Stangeland
rådmann