Alle fra 10 – 20 år (f.o.m. 4. klasse og oppover) kan delta. Påmelding gjøres fortrinnsvis via nettsiden www.ukm.no

Her finner du dessuten mye interessant stoff om UKM. Nettsidene har endret utseende fra i fjor, men skal være greie å bruke. Om du får problemer med påmelding, kan du ringe 98289092 eller sende en e-post, så hjelper jeg til.
 
Det du kan delta med:
 
  • Alt av sceneinnslag som dans, musikk, teater, sketsjer, film, turn, stand-up osv.
  • Nettredaksjon – om du liker å fotografere og skrive artikler, kan du bli UKM-journalist. Du melder deg da på Nettredaksjon. (Her blir det selvstendig arbeid, så aldersgrense er 8. klasse)
  • Dikt, noveller osv kan meldes på både som sceneinnslag (om du leser det opp fra scenen) eller som utstillingsobjekt.
  • Bilder, skulpturer, håndarbeid, tresløyd m.m. kan meldes på til utstilling. (kunst)
  • Om du liker å være på scenen men ikke vil synge, danse osv, kan du for eksempel melde deg på som konferansier. (da kommer du fram og presenterer innslagene på scenen + at du gir praktiske opplysninger osv)
  • Scenearbeidere trenger vi og. passer bra for de som er praktisk og teknisk interessert, men som ikke trives så godt i rampelyset. (Lyd, lys, kulisser osv)
 
I tillegg har vi stort behov for noen som vil hjelpe med arrangøroppgaver. Om du kan tenke deg å være med som arrangør, gi beskjed til Line på tlf 982 89 092 eller e-post.
 
Jeg har sendt denne meldinga som epost til ungdommer, og foreldre som har ungdommer. Dette infoskrivet må dere gjerne sende videre til alle dere kjenner som kan være interessert. Minner og om at foreldre til ungdommer som melder seg på må prioritere å hjelpe med arrangementet.
 
Straks påmeldingsfristen går ut, blir det innkalt til arbeidsmøte for foreldre og evt ungdomsarrangører. Her vil arrangøroppgavene bli fordelt. Vi er helt avhengige av at vi får hjelp, da dette er et stort arrangement. Sist var det ca 100 deltakere, og vi var den kommunen som hadde høyest deltakelse i prosent av ungdommer i målgruppa. (nesten 60 %)
 
Vi kommer til å legge ut nyheter om UKM i Storfjord både på kommunens hjemmeside www.storfjord.kommune.no og på Storfjordsida på www.ukm.no
 
Følg med!.
 
Med vennlig hilsen
 
Line Sørum - Løkås
kulturskolerektor
telefon 982 89 092