Storfjord kommune var innholdsmessig representert på denne konferansen gjennom læremiddelnettstedet "Tre stammers møte". Nettstedet fikk stor anerkjennelse fra deltakerne som kom fra hele landet.
De to prosjektmedarbeiderne, Edith Båhl og Liv Johansen, begge Skibotn skole, presenterte portalen på konferansen. De har lagt ned ufattelig mye arbeid i produksjon av artikler og opplegg og i tillegg publisert dette på nett. Læremiddelstedet er enestående siden det er læremateriell som til fri bruk for andre skoler over hele landet og over landegrenser. Noen av tilbakemeldingene var at innholdet på nettstedet formidler lokal kunnskap og kultur på så mange måter og at det er variasjon i innhold. Bl. a historie, språk, mat, sang og musikk, bilder, fortellinger, og ikke minst "manualer” for praktisk arbeid (sennagress, blodpølser osv. ) Av prosjektene innen ”Landsdelen som læringsarena” har Skibotn skole kanskje gjort mest innen ”læremiddelproduksjon”, slik intensjonen med den nord-norske satsninga var. Resultatene fra
Skibotn oppfyller til fulle Landsdelsutvalgets intensjoner om lokalt orientert og lokalt produsert læremateriell. Prosjektet går nå over i en ny fase med forberedelse av forestilling høst 2008. Det vil også bli søkt om ytterligere ressurser bl. a fra Sametinget slik at produksjonen av lærestoff til portalen kan fortsette i samme tempo. Nettstedet er en flott digital ambassadør for Storfjord kommune.
Vil du ta en titt innom så klikk her