ine josefsen stort
Line Josefsen

Hei!  

Jeg heter Line Josefsen og er tilsatt som ny regional ungdomskonsulent.

Jeg skal jobbe i 50 % stilling fra. 1. august 2010 til og med 31. juli 2011. Mitt kontorsted blir å være på Halti, Storslett.

Jeg er 33 år, fra Nordreisa, har samboer og en datter på 12 år. Jeg har tidligere blant annet jobbet som konsulent hos NAV og som lærer ved Reisa Montessoriskole og Nordreisa Kulturskole. Ved siden av jobben som regional ungdomskonsulent, har jeg et eget konsulentfirma. Noen av mine oppdragsgivere er Barnevernet, Nordreisa Kommune v/ Kulturskolen, Reisa Treningssenter og Gymet. 

Jeg var med på styremøtet til Nord – Troms Regionråd tirsdag 22. juni, hvor jeg fikk hilst på ordførere og rådmenn. Jeg vil takke for en flott og innholdsrik dag, og hvis aktuelt håper å delta på flere møter, og eventuelle kurs fremover. 
 

Vi hadde et møte i arbeidsutvalget 5. juli, hvor vi blant annet satte opp handlingsplan. Til høsten vil jeg besøke alle kommunene, få i gang en skolering av de nye ungdomsrådene og arrangere en større regional ”happening”. Det er svært viktig at jeg får vite om deres tanker om og ønsker for deres kommune og regionen som helhet.  Så ta gjerne kontakt hvis du har noen ønsker eller innspill!
 
Kontaktinformasjon: 
Tlf: 77 70 594 / 90 62 94 96
E-post: line.josefsen@halti.no