Det er en måned sida postkassetrimmen 2005 åpna, og vi vet at noen allerede nærmer seg 22 kasser besøkt. Har du ikke kommet i gang enda, kan du trøste deg med at det enda er over 10 uker til konkurransen avsluttes. Nå har det i tillegg kommet ut et 12-siders hefte i farger som inneholder kart over samtlige postkasser som er utplassert. I tillegg er det en beskrivelse av hvor du finner startpunktet og plass til å parkere. Kartheftet finner du på Kommunehuset, på Helsehuset eller på butikken der du handler.

Årets konkurranse er delt opp i ulike klasser slik at enda flere har muligheten til å delta.

1 Barneklasse (0 - 15) inkl. funksjonshemmede
Er du mellom 0 og 15 år eller har en funksjonehemming, må du ha skrevet navnet ditt inn i minst 10 av trimpostkasse-bøkene. Det er valgfritt hvilke postkasser du besøker.

2. Voksenklasse
Er du voksen, må du som tidligere ha besøkt samtlige trimpostkasser som er satt ut i Storfjord. Per i dag er dette 22 stk.

3. Godt voksne (62+)
Er du voksen og over 62 år kan du velge å stille i denne klassen. Da må du besøke minst 10 av de utsatte kassene. Hvilke er opp til deg sjøl å velge ut.

Konkurransen varer i perioden 15. juni - 30. september.

Alle som deltar er med i trekninga av ei FYSAK t-skjorte av årets modell og en høvelig turpremie. I tillegg har TonesHus gitt et gavekort på fot- og leggmassasje som går til vinnerne. Det trekkes en premie for hver klasse. Alle barn som deltar får et diplom fra FYSAK Storfjord.

Skjema for postkassetrimmen finner du her.