Delidsgruppa_300x225
F.v. Trond-Roger Larsen, Anne-Marie Nilsen, Sissel Bjørklund, Maria Figenschau, Viktoria Nilsen og Torlaug Lambela.

Nytt søknadsskjema

Storfjord kommune ønsker så langt det lar seg gjøre å bidra til at de som ønsker heltidsstillinger i kommunen skal få det. Derfor blei blant annet deltidsbanken oppretta, som et tiltak for å sikre et bedre system for alle som jobber i faste deltidsstillinger når stillinger lyses ledig.

Nå har deltidsgruppa også utforma et eget søknadsskjema som interne søkere som ønsker høyere stilling skal benytte når det lyses ut ledige stillinger.

Bakgrunnen for innføring av skjemaet er at man ved interne utlysninger kjenner søkerne. Det arbeidsgiver først og fremst trenger å vite før tilsetting er kompetanse, ansiennitet, fast stilling per i dag og ønsket prosent tilsammen. Erfaringene viser at søknadene som kommer inn mangler enkelte av disse opplysningene, slik at gjennomgangen blir unødvendig tidkrevende. Et skjema vil lette søknads- og tilsettingsprosessen både for arbeidsgiver og arbeidstaker.

Oppslagstavla_200x267
Oppslagstavler til hver arbeidsplass.

Oppslagstavler på hver arbeidsplass

Etter hvert kommer det oppslagstavler på hver arbeidsplass (bildet) som er forbehold interne oppslag og stillingsutlysninger. På den måten skal man sikre at ansatte i Storfjord kommune får kjennskap til alle interne utlysninger i kommunen. Arbeidstaker på sin side må sørge for å være aktiv søker, og være forberedt på å jobbe på tvers av avdelinger eller på et annet sted enn man gjør per i dag for å kunne kombinere stillinger opp mot ønska prosent. Det er ei forutsetning at man er kvalifisert for de stillingene som utlyses.
Kvalitetskommune stor