barn som aker
barn som aker

 

Dette skriver personalet:
Barna har hatt solforming, hvor de har laget flotte solhatter, soler og malt gule solbilder. Sarabakken har vært på bedriftsbesøk og delt ut soler. Kattegropa har vært på besøk på Elvevoll Oppvekstsenter på sydenuke, med bading og punsj.

En av dagene hadde vi solfest, med solboller, kakao, leker og de voksne dramatiserte ”Gullhår og de tre bjørnene”. I uke 8 var det vinteruke, og da har barna hatt anledning til å ha med ski og akebrett hver dag. Utstyret har vært flittig brukt i bakkene, og barna er blitt rikitig dyktige å gå på ski. Barnehagen måtte også pyntes i anledning uken. Så da fylte vi melkepakker og gummihansker med maling, som ble frosset og plassert ut som pynt!

Et maskeradeball/ karneval hører jo også med i disse tider, og dere kan tro det var mange flotte og kreative skapninger som møtte opp! Noen hadde flotte masker på som vi hadde laget og noen hadde kledd seg ut. På vinterukas siste dag var det aktivitetsløype for store og små, med bålkos etterpå.Vi har hatt noen flotte uker, selv om det har vært litt kaldt til tider.

Personalet påSarabakken og i Kattegropa Oteren barnehage