Storeng Steindal Trim er et bygdelag som dekker området fra Rasteby til Elvevoll, men som har medlemmer fra hele Lyngen, Storfjord, Balsfjord og Tromsø kommuner. I tillegg har vi enkeltmedlemmer med tilhørighet andre steder i landet.

Vi driver med tur og trim i alle former.

Vi eier og driver Steindalshytta, som er åpen for allmen benyttelse mot symbolsk leie. Hytta har 4 soverom og sovehems. Totalt antall soveplasser er minst 20. Hytta er vedfyrt med gassfyrt kamin og kokeplate i tillegg. Ta kontakt for ytterlige opplysninger eller booking av hytta.

Bare 400 m fra RV 868 driver vi Akselstua, som er et grendehus. Den brukes til møter, tilstellninger og andre passendearrangement. Leies ut rimelig etter avtale. Akselstua har bestikk og annet utstyr for selskaper opp til minst 60 personer. Ta kontakt for ytterlige opplysninger eller booking av Akselstua.

Nå er vi tilknyttet Grasrotandelen hos Norsk-Tipping. Du kan støtte laget vårt med 5 % av det du tipper for hos Norsk-Tipping uten at dette går ut over verken pris eller premie hos Norsk-Tipping.

Mer opplysninger finner du på nettet på www.grasrotandelen.no. Her finner du også ut hvor mye Storeng Steindal Trim får av grasrotandelene.

Du kan registrere deg som vår støttespiller hos din kommisjonær. Eller ved å sende SMS til 2020. Skriv da: GRASROTANDELEN 990100918 Dette er gratis.

Ved nettipping kan du registrere deg via Norsk-Tippings sider.

Der kan du søke etter Storeng Steindal Trim. Vårt organisasjonsnr er: 990100918