Storfjorduka 2012

Ballettdansere

«Lokale sangskatter»

 

Uke 43: man. 22.okt- søn. 28.oktober 2012

 

Temaet «Lokale sangskatter» er omfattende og nesten grenseløst. Storfjord har gjennom tidene hatt lokale diktere og sangere som har laget sanger både for skjemt og alvor. Lokale sangskatter kan være sanger, dikt e.l laget av privatpersoner og finnes i private arkiv, lagssanger, skolesanger, revysanger mm og som har en verdi utover der - og da dimensjonen. Vi ønsker å hente fram disse, men er da avhengig av at dere som sitter på sangskattene er villige til å dele og kanskje for trykking, framføring og på sikt, utgivelse. Kontakte den institusjonen eller den personen du ønsker om DU eller dere kan og vil bidra til denne dugnaden i god Storfjordånd og der mangfold er en styrke.

Barnehager, skoler, kulturskolen, kulturavdelinga ,Storfjord språksenter, Skibotn mottak, biblioteket og Frivilligsentralen er godt i gang med å lage innhold i uka og tar imot sanger og andre bidrag med den største fornøyelse.

 Lag, foreninger, bygdeutvalg og andre som ønsker å markere Storfjorduka 2012 med tema «Lokale sangskatter», oppfordres til å melde inn arrangement eller aktiviteter på e-post til maria.figenschau@storfjord.kommune.no eller may-tove.lilleng@storfjord.kommune.no og ta gjerne kontakt med de dere ser en god mulighet for å samarbeide med.

Foreløpig frist for innmelding er 1.oktober og de som ønsker det kan delta på koordineringsmøte av uka noen dager etter.

Oppvekst og kulturetaten