Storfjord kommunestyre gjorde i budsjettbehandlinga for 2005 følgende vedtak: Lag og foreninger gis anledning til å knytte seg til kommunens avtaler om strøm.

Med utgangspunkt i Kulturdepartementets register for idrettsanlegg og spillemiddelsøknader (KRISS), som seinest blei grundig oppdatert ved revidering av Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet 2004 - 2007, sendes denne henvendelsen til alle lag og foreninger i Storfjord kommune som er registrert som anleggseiere med strømforbruk. Ordninga omfatter ikke kommersielle virksomheter.

Før vi kan si noe nærmere om den praktiske gjennomføringa av vedtaket, ønsker vi tilbakemelding fra lag og foreninger som ønsker å knytte seg til en slik eventuell avtale. Lag og foreninger som ikke har fått skjema i posten for å registrere målernummer, nåværende strømleverandør og årlig strømforbruk, bes om å ta kontakt med Kulturkontoret Opplysningene må dokumenteres med kopi av faktura e.l. Utfylt skjema må returneres innen 20. mars 2005 til Storfjord kommune, Kulturkontoret, 9046 Oteren.

Eventuelle spørsmål kan rettes til kulturkonsulenten på tlf. 982 89 091.