Fra 1. juni skal alle postkasser i trimpostkassekonkurransen og 5 på topp være registrert og klare for bruk på nettadressen telltur.no.

Slik kommer du i gang:

Registrer deg som ny bruker i den grønne toppmenyen. Du får da tilsendt passord. Logg deg inn og legg inn informasjon om deg selv. Da kan du også endre passordet. Nederst velger du tilhørighet til friluftsråd (friluftsområde). Storfjord er tilknytta Ishavskysten friluftsråd. Kanskje har du flere områder du vil registrere turer i – det er også mulig.

Under ditt friluftsråd i den grønne toppmenyen finner du aktuelle turmål. Finn deg et turmål og kos deg på turen. På turmålet vil du finne en kode som du enten kan sende inn på sms til 2401 med kodeordet TELLTUR (kr. 5,-) eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis.

Denne nettsiden er som sagt helt ny for sesongen 2013. Vi beklager at det kanskje ikke fungerer akkurat slik du og vi skulle ønske den første sesongen, men vi var nødt til å finne en ny løsning i hui og hast, da den gamle nettløsningen vi benyttet, la ned med umiddelbar virkning ved nyttår. Ta kontakt med Storfjord kommune dersom du har problemer med registrering, så finner vi ut av det.

Lykke til!