SEKRETÆRER

Ved sentraladministrasjonen er det ledig to stillinger som sekretærer for snarlig tiltredelse:
- 100% fast stilling
- 100% vikariat i 10 måneder med mulighet for fast tilsetting. Stillingsstørrelsen kan ved fast tilsetting bli noe justert utfra vedtak i kommunestyret.

Hovedoppgavene for den faste stillingen vil være betjening av telefonhenvendelser/ sentralbord, resepsjon/kundebehandling, journalføring og behandling av innkommet og utgående post, klargjøring av faktura- og lønnsbilag, arkivering, møtesekretær i politiske utvalg, div. innkjøpsarbeide rekvisita, nødvendig sekretær/skrivetjeneste for ledere og saksbehandlere og annet forefallende kontorarbeide.

Hovedoppgavene for vikariatstillingen vil i hovedsak være møtesekretær for kommunestyre, formannskap, administrasjonsutvalg, klagenemnd, tilsettingsutvalg m.m. I dette ligger klargjøring av dokumenter for utsending, føring av protokoll og utsending av vedtak etter avholdt møte. Sekretæroppgaver og direkte merkantil støtte til ordfører og rådmann må påregnes.
Etter vikariatet vurderes stillingsstørrelsen utfra kommunestyrets budsjettvedtak, og det gis mulighet for fast tilsetting med hovedoppgaver som den faste stillingen ovenfor.

Kontorpersonalet er under en omorganiseringsfase, og nye oppgaver, samarbeid og samhandling med de øvrige sekretærene vil måtte påregnes og inngå i det daglige arbeidet.

Det stilles fortrinnsvis krav til kontorfaglig utdanning på minimum videregående skoles nivå, fagbrev kontor eller lignende. Relevant praksis teller selvsagt med i vurderingen. Du må ha kunnskaper om, og kunne bruke dataverktøy.
Det kreves videre bevisst holdning til egen atferd overfor publikum, brukere og kolleger, godt humør og være serviceinnstilt og positiv til samarbeid og deltakelse. Gode kommunikasjonsevner og "stå på-humør", endringsvilje og fleksibilitet er egenskaper vi også stiller krav til.

Lønns- og pensjonsordninger i h.h.t. gjeldende tariffavtale. Intervju vil bli benyttet.

Nærmere opplysninger om stillingene kan rettes til:
Kontorsjef Trond Roger Larsen, tlf. 98289062
Førstesekretær Wenche Haug Andersen, tlf. 98289063

Søknad med egen oppstilling over relevant utdanning og praksis (CV) sendes
Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 OTEREN.
Søknader uten vedlagt CV vil ikke bli behandlet.
Originale attester og vitnemål skal tas med til event. intervju.

Søknadsfrist: 29. september 2007