Det skal bli lettere å finne fram til startpunktet for trimpostkassene, og langs løypa fram til kassene. Kulturkontoret er i gang med et langsiktig arbeid for å gjøre tilbudet så godt som mulig.

De av dere som har besøkt trimkassene har kanskje allerede sett et eller flere slike skilt på startpunktet for løypa. Skiltet inneholder informasjon om den aktuelle løypa og om den årlige trimpostkassekomkurransen. På sikt er det ønskelig med slike skilt for alle løypene, men vi er avhengig av tillatelse fra de aktuelle grunneierne før vi går inn med tiltak som skilting og merking.

I år er målet å få til skilting og eventuell merking av minst fem løyper. Dette er blant annet et spørsmål om økonomi og tidsmessig kapasitet. Så langt har vi fått tillatelse til å sette opp skilt på fire steder. Tre av skiltene er allerede satt opp, det fjerde kommer opp så snart produsenten har gjort det ferdig etter ferien.

De løypene som er lette å finne fram på vil ikke bli prioritert med tanke på merking langs løypa, men de løypene der det er mulig å gå seg vill på kryssende stier vil bli merka etterhvert som tillatelse fra grunneier er innhenta.

God tur langs løypene!