HALTI EXIT CAMP 2005

I Friluftslivets År 2005, arrangeres Halti Exit Camp i Nord-Troms og Kåfjord. Fra 8-14. juli kan du velge mellom mange spennende aktiviteter - brevandring, seiling, kanopadling, ridning, havkajakkpadling, fottur med kløvhund, håndverk og leirliv. Vi ønsker ungdom fra hele Norge og Nordkalotten velkommen til et kjempesosialt, flerkulturelt og spennende arrangement!

Vi er mange som samarbeider for å gi deg friske opplevelser i naturen. Troms 4H står som hovedarrangør i samarbeid med Troms Turlag, Folkehøyskolen 69' Nord, Arctandria Kystlag og Halti Nasjonalparksenter. Kultur og Næring i Indre Kåfjord og Beavzá 4H står som tekniske arrangører i samarbeid med Kåfjord kommune, Statskog Troms og Riddu Riđđu. Exitarrangementene er sponset av Statskog.

Les mer på www.halticamp.no.
HALTI EXIT CAMP SØKER AMBASSADØRER

Er du med i en forening som er spesielt aktiv innenfor ulike friluftslivsaktiviteter kan det være deg vi søker. Har du vært mye ute, kan du fyre bål i lavvo - eller ute, kan du samisk eller finsk, er god i en aktivitet - og viktigst - er du glad i å møte nye mennesker? Da kan dette være noe for deg.

Prosjektet "Unge ambassadører" inviterer ungdom til å være medvertskap på Halti Exit Camp. For å bli det må du delta på et kurs 29. april til 1. mai.

De kommunene som har bevilget penger er for øyeblikket Lyngen, Storfjord og Nordreisa. Så ungdom herfra kan starte og søke. Du kan søke som medlem av en forening eller på egen hånd, du må være minimum 15 år og vise til ferdighetene du har.

Send en begrunnet søknad til:

Kultur og Næring i Indre Kåfjord
Kåfjorddalsveien 23
9147 Birtavarre

Har du spørsmål ? Spør i vei: 4H@fmtr.no eller Kulturkontoret i Storfjord på tlf. 982 89 091.