Reguleringsplanen utarbeidets som detaljreguleringsplan jf. pbl § 12-3. Eiendommen med gnr. 52, bnr., 3, vil bli sterkest berørt, men også eiendommene med gnr. 52, bnr. 1, 19, 24, 68 vil bli berørt.

Initiativtager
I samsvar med plan- og bygningsloven § 12-8 varsles det at planlegger Storfjord kommune setter i gang utarbeiding av reguleringsplan på overnevnte eiendommer. Konsulentfirmaene Jærconsult og Ar-ing AS er valgt til å utarbeide reguleringsplanen. Storfjord kommune vil koordinere arbeidet og vil ta seg av medvirkning opp mot publikum og berørte parter.

Planstatus og formål
Deler av området er tidligere regulert under reguleringsplanen – Industri nedre Hatteng. I kommuneplanens arealdel er dette området vist som formål industri. Planen vil i tillegg berøre eksisterende veg (E6/E8 og fylkesveg 322) og LNF område. Formålet med planen er å tilrettelegge for ny og bedre adkomst til næringsområde ved Hatteng og Hatteng sentrum, ny infrastruktur på næringsområdet og gang- og sykkelvegnett. Planen vil videre legge opp til at krysset ved Larsvollen stenges.

Avgrensning
Avgrensning for planområdet er vist på vedlagte kartutsnitt.

Viktige utredningsbehov
Planen er vurdert etter forskrift om konsekvensutredning og plan- og næringsavdelingen i Storfjord kommune har konkludert med at tiltaket ikke utløser konsekvensutredning.

Informasjon og medvirkning
e-post: stale.sorensen@storfjord.kommune.no
Tlf: 77 21 28 29

Innspill til planarbeidet kan sendes til Storfjord kommune pr e-post; post@storfjord.kommune.no  eller pr brev; Storfjord kommune, Hatteng, 9046 Oteren innen frist 21.09.2011. All innsendt post merkes med saksnr. 2009/6174 og overskrift.

Planavgrensning