DRIFTS- OG UTVIKLINGSETATEN - LEDIG STILLING SOM DRIFTSOPERATØR - FORLENGELSE AV SØKERFRIST

I store deler av forrige utlysningsperiode (21.12.06 - 08.01.07)hadde kommunen store problemer med hjemmesiden. Det var til tider umulig å åpne den utvidede utlysningsteksten som det var henvist til. Av den grunn velger kommunen å forlenge søknadsfristen med ytterligere 14 dager fra ny utlysning - dvs. til 01.02.07.

Storfjord er en vekstkommune i Nord Troms med ca 1915 innbyggere. Kommunen ligger i tiltakssonen for Nord Troms og Finnmark og har i den forbindelse spesielle skatteregler og gunstige avskrivningsregler for studielån.

Utedrifta ved drift- og utviklingsetaten har ansvaret for drift og vedlikehold av alle kommunaltekniske anlegg, alle kommunale bygg, vaktmestertjeneste, renhold, brann og redning, feiing m.v. Etaten har til sammen ca 25 hel- eller deltidsansatte.

Storfjord kommune har ledig 100 % stilling som driftsoperatør ved avløps- og vannanlegg fra våren 2007. Kommunen har et mekanisk/kjemisk kloakkrenseanlegg på Oteren, diverse pumpestasjoner for avløp og vann samt UV-renseanlegg for vann rundt om i kommunen. Den tilsatte vil for øvrig måtte arbeide innenfor andre kommunaltekniske anlegg eller annen utedrift og vedlikehold ved behov. Da kommunen er i et generasjonsskifte innenfor brann/redning er det ønskelig at søkerne oppgir om de er interessert i å tjenestegjøre innen brann/redning som brannkonstabel. Denne tjenesten er ikke avgjørende for ansettelse.

Det er ønskelig at den som blir tilsatt har relevant utdanning eller fagbrev som passer for arbeidsområdet.

Storfjord kommune vil for øvrig kunne kreve at den tilsatte skal ta nødvendig etterutdanning innen driftsoperatørfaget.

Stillingen avlønnes etter tariff/ etter avtale.

Det vil bli foretatt intervju.

Nærmere opplysninger kan gis av drift- og utviklingsjef Steinar Engstad, tlf. 777 1455 eller mob 98289110.

Søknad med egen CV, kopier av attester og vitnemål sendes Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren.

Kopier av attester og vitnemål vil ikke bli returnert.

Søknadsfrist: 01. februar 2007