Våte bøker og manglende skrivesaker

Vi har fått flere meldinger om våte bøker og skrivesaker som mangler. En stor takk til alle som melder fra! Vi forsøker å finne løsninger på problemene fortløpende, men med 23 trimkasser og 10 toppturkasser er vi avhengige av hjelp fra positive turgåere. Det kan derfor ta litt tid før ei løsning er på plass. Ta gjerne kontakt dersom du skal på trimkassetur og kan ta med deg nytt utstyr i sekken.

Vi oppfordrer alle til å PAKKE BOKA GODT INN I POSEN etter signering. Pass også på at lokket er godt på plass, gjerne med en stein oppå.

Det kan også være lurt å ta med seg ei ekstra penn eller en blyant i lomma når man legger ut på tur, i tilfelle utstyret i kassa er ødelagt eller rett og slett mangler.

Send en sms til mobil 400 288 67 dersom du kjenner til mangler.

 

Sleipe stier og store elver

Sommeren i år har vært våt, og det medfører at enkelte stier kan være sleipe å gå på, og at småbekker og elver er større enn normalt. Den enkelte har ansvar for å ta hensyn til de rådende værfohold og UNNGÅ FARE.

Vi minner også om at brua over Sledo forsvant med isen for noen sesonger siden, og at det ikke er kommet opp et alternativ enda.

 

Digital på tur

De ivrigste vil ha sett at det er kommet kodekort i 19 av de 23 trimkassene, og etterhvert også på toppturkassene. Test ut digital loggføring på http://ishavskysten.turlogg.no.

Alle som registrerer seg på denne portalen er med i den årlige konkurransen (dersom de har gått til mange nok kasser), og slipper å levere papirskjema. I tillegg er den nye turloggen et fint hjelpemiddel dersom du liker å konkurrere med deg sjøl og andre.