Konkurranseregler

Begge kartheftene og konkurranseskjema ligger ute på rådhuset og på helsehuset. Konkurranseskjema kan også lastes ned fra nett. Alle kasser finner du beskrevet på telltur.no. Her finner du mer informasjon: 5 på topp og Postkassetrim

Ellers er konkurransekravene de samme som før for å få deltakerpremie og være med i trekninga av hovedpremien:

  • Barn (0 – t.o.m. det året du fyller 16 år): 10 kasser

  • Voksne: 20 kasser

  • Godt voksne (62+) inkl funksjonshemmede: 10 kasser

Vi lover en liten ekstrapremie til alle som har gått til alle kassene i løpet av sesongen, enten alle trimkasser eller alle toppturkasser.

Bli med på laget!

I år som i fjor ber vi om hjelp fra dere som deltar, slik at konkurransen blir best mulig for alle som deltar:

  • Meld fra om ødelagte bøker og manglende skrivesaker.
  • Ta med deg søppel hjem.
  • Unngå parkering foran port og grind, vis hensyn til grunneiers og andres bruk av området.

Vi vil gjerne også komme i kontakt med deg som kan tenke deg å være såkalt løypevaktmester, altså ha et ekstra oppsyn med ei trimløype du bruker ofte, slik at vi er sikre på at bøker og kasser er i god stand til enhver tid.

Samarbeid med Lyngen og Balsfjord

De siste årene har vi hatt et vellykket samarbeid med Balsfjord og omegn turlag og Lyngen kommune om gjesteturer. En gjestetur betyr at du kan velge ei løype i Balsfjord eller Lyngen i stedet for en tur i Storfjord. Det er mulig å velge to gjesteturer i 2017.  Alle turene i Balsfjord og Lyngen ligger beskrevet på nettportalen telltur.no (se mer informasjon under). Balsfjord og omegn turlag har i tillegg ei egen Facebook-side med mer informasjon.

NB! For deltakere i 5-på-topp må gjesteturen være over 1000 m.o.h, mens det i trimpostkassekonkurransen må være en tur under 1000 m.o.h.

telltur.no

For deg som liker å bruke elektroniske tjenester og mobilregistrering er kanskje nettportalen telltur.no et godt alternativ til de gamle papirskjemaene for postkassekonkurransen.

Slik kommer du i gang:
Registrer deg som ny bruker i den grønne toppmenyen. Du får da tilsendt passord. Logg deg inn og legg inn informasjon om deg selv. Da kan du også endre passordet. Nederst velger du tilhørighet til friluftsråd (friluftsområde). Storfjord er tilknytta Ishavskysten friluftsråd. Kanskje har du flere områder du vil registrere turer i (f.eks. Balsfjord og Lyngen) – det er også mulig.

Under ditt friluftsråd i den grønne toppmenyen finner du aktuelle turmål. Finn deg et turmål og kos deg på turen. På turmålet vil du finne en kode som du enten kan sende inn på sms til 2401 med kodeordet TELLTUR (kr. 5,-) eller du kan gå inn på nettsiden og registrere kodene dine gratis.